Parchet – o alegere înțeleaptă

aug. 12, 2015 0 Comentarii
Parchet  – o alegere înțeleaptă

Modelele de parchet Iasi oferite de Visaria sunt un mod inedit de a acoperi podeaua și poate să dea clasă și stil casei tale. Lemnul are un design unic, clasic care adaugă textură și personalitate oricărei cameră. Poți să alegi dintr-o gamă variată de modele de parchet, din colecțiile Visaria.  Diversitatea de modele îți permite să-ți dezlănțui creativitatea în relație cu stilul casei tale și să creezi un look care îți reflectă personalitatea și se potrivește cu ansamblul. Modelele de parchet oferite de Visaria cum ar fi parchet bambus, parchet laminat Egger, parchet masiv, parchet dublu stratificat sau cel triplu stratificat Karelia sunt foarte versatile când vine vorba de asociere cu mobila sau culoarea pereților, nuanța lor fiind foarte permisivă cu multe combinații de culori.

Dacă decorul casei tale are o temă contemporană, nuanțele închise de lemn masiv ar fi cea mai bună alegere, pentru că aduc un contrast potrivit camerei și astfel permit mobilei să iasă în evidență.  De asemenea, nuanțele închise au un stil mai subtil care aduc o atmosferă elegantă camerei.

Pe de altă parte, modelele mai deschise de parchet cum ar fi cel de bambus oferă o  atmosferă mai primitoare care este, în general, complementară stilului tradițional – rustic. Alte avantaje ale nuanțelor închise sunt că maschează deteriorarea, deși este puțin probabil ca aceasta să se întâmple în cazul parchetului dublu și triplu stratificat, mai ales dacă este întreținut corect.

Mentenanța parchetului se efectuează  foarte ușor, de aceea este o alegere înțeleaptă pentru acele zone din casă în care se circulă des, cum ar fi camerele copiilor.

Parchetul achiziționat de la Visaria are o durabilitate incredibilă și un preț foarte rezonabil, ceea ce face această alegere să fie una foarte practică pentru familiile care au un buget limitat. Comparat cu alte metode de a acoperi podeaua, raportul dintre prețul parchetului și durata sa de viață și faptul că este foarte ușor de întreținut, este mai mult decât acceptabil.  De fapt, parchetul oferit de Visaria poate fi foarte ușor montat chiar de tine, fără să fie nevoie de ajutorul unui specialist. Totuși,  este indicat să apelezi la ajutorul unui specialist mai ales atunci când unghiul dintre pereți este unul dificil.