Obiecte sanitare si stiluri in amenajarea baii

sept. 1, 2015 0 Comentarii
Obiecte sanitare si stiluri in amenajarea baii

Te trezești dimineața și cu greu reusești să te dai jos din pat. Drumul până la baie ți se pare atât de lung, însă știi că acela e locul în care te vei încărca cu energia, îți vei trezi simțurile și îți vei răcori trupul. Un spațiu atât de important pentru noi merită o atenție sporită când vine vorba de amenajare sau redecorare. Stilul pe care îl alegem și, implicit, obiectele sanitare, sunt o expresie a stilului nostru de viață și a personalității noastre.

Obiecte sanitare în stil asiatic

Stilul asiatic în amenajarea băii a devenit din ce în ce mai îndrăgit datorită rafinamentului și echilibrului ce îl caracterizează. Iubitorii de Feng Shui caută obiecte sanitare care să fie în armonie și să creeze un spațiu relaxant. Specialiștii în design interior sunt de părere că stilul oriental este unul dintre cele mai relaxante stiluri, datorită căruia poți să te încarci cu energie de la primele ore ale dimineții. Elementele specifice arhitecturii nipone sau chineze vor găsi armonia perfectă în obiecte sanitare din lemn sau piatră naturală. De asemenea, bambusul este un element ce nu trebuie să lipsească.

Stil high-tech

Evoluția tehnologiei are numeroase beneficii asupra vieții noastre de zi cu zi. Amprenta tehnologiei în domeniul amenajărilor interioare se observă, mai ales, în designul diferitelor obiecte sanitare. În ziua de astăzi poți să îți creezi o baie ultra smart foarte ușor. Corpurile de iluminat de tip LED au devenit din ce în ce mai căutate datorită faptului că sunt economice și emană o lumină naturală benefică vederii și psihicului uman.

În ceea ce privește culorile, poți să dar frâu liber imaginației și să creezi prin paleta de culori, un spațiu spectaculos. În acest fel, te vei simți confortabil și îi vei suprinde pe cei care vor păși în casa ta. Vrei spațialitate și confort, dar în același timp eleganță și rafinament? Colecțiile de obiecte sanitare Visaria se încadrează în diferite stiluri care vor fi  cu siguranță pe placul tău.