Minimalism si simplitate cu Visaria

oct. 17, 2015 0 Comentarii
Minimalism si simplitate cu Visaria

Obiecte sanitare Visaria pentru un design minimalist

Reamenajarea casei poate fi o mare bataie de cap, dar si un lucru placut, care te rupe din aglomeratia cotidianului. Dar ce faci cand baia trebuie reamenajata si doresti ca design-ul sa coincida cu cel al casei? O scurta vizita la Visaria si imaginatia ta incepe sa creeze baia mult dorita, ce va fi in tandem cu restul casei.

Numeroasele stiluri pe care le gasesti la Visaria pot crea baia mult dorita fara a adauga un nou design casei tale. Foarte multe personae opteaza pentru stilul minimalist deoarece casa are un aer simplu, dar in acelasi timp rafinat. Fiecare obiect are locul sau in acest design deoarece  totul este foarte bine pus la punct. Echilibrul pe care acest design il ofera este enorm, mizand pe linistea pe care acest design o ofera mintii umane. Fara prea multa incarcatura, design-ul minimalist reuseste sa pastreze modernismul perioadei intr-un amalgam de simplitate. Chiar si culorile sunt unele dintre cele mai simple: gri, alb, negru si nuante de maro.

Obiectele sanitare sunt combinate cu piese de mobilier simpliste, care pun accentul pe practicismul acestora si pe liniile clare ce formeaza minimalismul baii. Desi design-ul se bazeaza pe simplitate, putem iesi din anonimat cu ajutorul unor obiecte ce vor atrage priviri de admiratie. Granitul, marmura sau gresia in culori simple pot fi alegerea cea mai fericita pentru a adopta acest design. Ele pot construi de la zero o oaza de liniste si relaxare ce pune accentul pe simplism, nu pe aglomerarea privirii cu diferite nuante sau forme. Liniile construiesc cu ajutorul materialelor design-ul minimalist mult dorit care te va rupe de realitate si te va relaxa.

De ce design-ul minimalist?

Chiar daca este in tendinte in ceea ce priveste design-ul in diferite arii, minimalismul de multe ori salveaza un spatiu. Exista spatii dificile de amenajat, precum baile, in care minimalismul poate fi unica solutie. Relaxarea atinge cote maxime in momentul in care mintea umana nu este aglomerata de diferite suprapuneri, nuante si obiecte ce aglomereaza spatiul. Cand  optezi pentru design minimalist, obiectele sunt intr-un numar cat mai mic si de o simplitate ridicata.

La Visaria, noi multumim pana si cele mai complexe gusturi, dar si cele mai simple. Daca doresti sa optezi pentru un design minimalist, te asteptam  sa alegi dintr-o gama variata de produse ce vor crea oaza ta de liniste si te vor purta spre un taram  in care simplitatea si bunul gust creaza spatiul mult dorit.