Gresia si faianta, necesitatea acestui moment

nov. 4, 2015 0 Comentarii
Gresia si faianta, necesitatea  acestui moment

Gresia si faianta joaca un rol important in decorul casei tale. Fie ca doresti sa dai un aer modern incaperii pe care ai ales sa o decorezi sau sa creezi o oaza de relaxare asemanatoare cu luxuriantele bai ale regilor si reginelor din vremuri indepartate, la Visaria Iasi vei gasi o gama variata din care poti alege produse de calitate ce iti vor satisfice gusturile si vor crea un rezultat exceptional de care vei fi mandru.

In incaperi precum bai sau bucatarii, gresia si faianta devin necesare deoarece creaza un aspect placut si scad gradul de umezitate produs. De aceea, inca din vremuri indepartate, s-a tinut cont si de design-ul acestora. O casa in care faianta sau gresia era diferita fata de celelalte devenea mai speciala. Odata cu trecerea anilor, design-urile au devenit mai complicate, iar versatilitatea acestora a crescut. Gusturile minimaliste pot fi satisfacute de culori simple, in tonuri neutre si linii drepte, iar cele extravagante vor gasi la Visaria Iasi texturi si nuante ce vor impleti dorintele tale cu luxuriantele materiale.

Daca preferi un design minimalist, simplu si de efect, iti recomandam colectiile Undefasa – Adagio, Carmen – Lugano, Opoczno – Black & White, Marconi – Stella, Paradyz – Yoshioka sau FAP – Lumina. Daca doresti ceva in nuante mai puternice, ce ofera un aer elegant si luxuriant, iti recomandam Ava Ceramica- Axel, Ava Ceramica – Visia, FAP – Evoque, Dune, Fondovalle – Aethernity sau FAP – Pure.

Poti opta pentru un design care sa completeze spatiul casei tale, sa fie asemanator cu design-ul celorlalte incaperi sau iti poti crea oaza de liniste si relaxare ce iti va aminti de imperiile din trecut si de luxuriantele lor alegeri.

Orice stil preferi pentru baia si bucataria ta, la Visaria Iasi gasesti gresia si faianta ce vor completa alegerile tale si vor scoate in evidenta preferintele tale. Simplu si minimalist sau ecletic si luxuriant, la Visaria Iasi vei gasi atat sfaturi pentru a face o alegere mai usoara si a-ti crea oaza de relaxare de care ai nevoie, cat si materiale de calitate ce vor rezista in timp si vor crea din alegerile tale un rezultat excellent de care te vei putea bucura impreuna cu cei dragi.