Despre noi

Acasa / Despre noi

Istoric

Cele mai inspirate decizii constituie rezultatul unei colaborări deschise. În dorinţa de a sosi în întâmpinarea partenerilor noştri, le punem la dispoziţie o echipă de profesionişti, adaptabilă stilurilor şi preferinţelor dintre cele mai diversificate, care poate transforma o locuinţă într-un spaţiu de vis.

Încercăm, de fiecare dată, să le facem cât mai uşoară munca clienţilor noştri, prin oferirea de consultanţă la fiecare pas al proiectului. Aşadar, dacă te numeri printre colaboratorii VISARIA, nu te vei confrunta cu situaţii de criză pe tot parcursul amenajării, deoarece vei avea mereu alături consultanţi inspiraţi care să te ghideze, arhitecţi pricepuţi care să te îndrume în proiectare şi designerii talentaţi care vor conferi un plus de valoare casei tale.

Personalitate

Ne plac lucrurile simple, însă nu lucrăm simplist. Căutăm inspiraţia în cele mai diverse surse, pentru a putea inspira la rândul nostru. Suntem pasionaţi de artă, iubim frumosul. Apreciem iniţiativa şi încurajăm creativitatea. Deşi nu ne defineşte o înşiruire de valori sau principii, există câteva pe care le urmăm fără abatere:

  • Colaborarea
  • Orientarea spre client
  • Performanţa
  • Prestigiul
  • Rafinamentul

Showroom


Consultanta

Cine a spus că unu plus unu însumează întotdeauna doi? Dacă adunăm visele tale şi priceperea noastră, putem obţine infinit mai mult. Deoarece colaborarea reprezintă una dintre valorile în care credem cu tărie, clienţii noştri vor găsi în noi un partener de încredere, care îi va încuraja în permanenţă să îşi extindă orizonturile şi să îmbrăţişeze ineditul.

Mai mult decât atât, ori de câte ori te confrunţi cu o nelămurire, un consultant te va sfătui, pentru a te asigura că alegerea făcută este cu adevărat inspirată. De ce să te conformezi tiparelor când poţi stabili propriile tendinţe? Fii mai mult decât o însumare a unor dorinţe îndepărate, fii suma realizărilor tale!

Arhitectura si design

Tradiţional, modern, minimalist, indiferent de stilul preferat, când vine vorba de tendinţe în arhitectură şi design este esenţial să apelezi la sfatul unor profesionişti, dacă îţi doreşti ca rezultatele să se ridice la înălţimea aşteptărilor. În încercarea permanentă de a veni în ajutorul clienţilor săi, VISARIA colaborează cu cei mai pricepuţi designeri şi arhitecţi, pentru a transforma proiectele incipiente în realităţi concrete.

Poate că îţi doreşti să locuieşti în casa pe care ţi-ai imaginat-o încă din copilărie ori ţi-a făcut cu ochiul un anumit model dintr-o revistă. Sau poate că ai doar câteva idei şi nu ştii cum să le pui în practică. Nicio problemă! Specialiştii noştri te vor îndruma şi îţi vor propune soluţii dintre cele mai variate, în timp ce tu vei privi cum casa visurilor tale prinde contur.

Transport si asistenta la montaj

Este uşor să îţi vezi visele cu ochii dacă te înconjori de specialişti care îşi unesc eforturile pentru ca proiectul tău să nu reprezinte unul dintr-o mie, ci să valoreze cât o mie într-unul singur. Încă din primele etape şi până la sfârşit, începând de la consultanţa permanentă şi finalizând cu transportul şi asistenta la montaj, clienţii noştrii sunt încredinţaţi că vor găsi mereu un aliat în echipa VISARIA.

Echipa

Mihaela Titea

Manager Showroom

0760671686

mihaela.visaria@gmail.com

Aura Ciobanu

Consultant vanzari

0785 296 322

aura.visaria@gmail.com

Anca Proca

Consultant vanzari

0760 671 685

mihaela.visaria@gmail.com

UA-26366867-1