Concept 10° – inovație și rafinament în cel mai nou concept de baie

iul. 31, 2015 0 Comentarii
Concept 10° – inovație și rafinament în cel mai nou concept de baie

Când vine vorba despre obiecte sanitare, căutăm să alegem căzi, lavoare sau accesorii care să îmbine rafinamentul cu utilitatea și să creeze un spațiu armonios cu un design unic. Designerii s-au întrecut anul acesta în crearea unor obiecte care să surprindă, însă conceptul de baie creat de designerul Kryštofa Nosál s-a remarcat prin simplitate și bun gust. Concept 10° se bazează pe elemente înclinate cu 10°, ceea ce face ca fiecare obiect să dea utilizatorului impresia de prietenie, dar mai ales să îl facă să simtă beneficiile practice ale produselor.

Gama Concept 10° de la RAVAK cuprinde obiecte sanitare precum cadă, chiuvetă și baterii ce oferă soluții complete, indiferent de spațiul de care dispune baia.

Designerul Kryštofa Nosál a transformat perfect cada clasică din acril printr-o inclinație de 10° în plan orizontal, oferindu-i o formă unică și un spațiu larg de depozitare. Cada poate deveni foarte ușor cabină de duș grație paravanului ce delimitează și protejează restul încăperii. Paravanul vine într-o formă inedită, cu o parte mobilă ce poate fi extinsă în exteriorul căzii. Sticla este tratată cu un strat de protecție ce acționează împotriva depunerii de calcar și respinge apa.

Chiuveta clasică a fost transformată în două variante, pe colț și dreptunghiulară, ambele înclinate cu 10°. Dacă chiuveta pe colț oferă mai mult spațiu în baie și înlătură orice impediment în timpul spălării, chiuveta dreptunghiulară se potrivește oriunde în baie și se îmbină armonios cu celelalte obiecte sanitare.

Bateriile, atât cele pentru cadă, cât și cele pentru chiuvetă, sunt unele dintre piesele centrale ale Conceptului 10°. Înclinarea în față nu numai că este utilă, dar le face elegante și discrete. Designerul a creat echilibrul perfect dintre confort și rafinament, oferindu-i utilizatorului posibilitatea unei experiențe estetice. Concept 10° include o gamă largă de baterii, de la baterii stative pentru chiuvete și bide până la baterii de perete pentru duș.

Mobilierul vine în completarea celorlalte elemente și se bazează pe același concept. Există două tipuri de mobilier în această gamă (pentru chiuveta pe colț și cea dreptunghiulară) și un corp de mobilier lateral. In interior oferă un spațiu de depozitare generos, iar în exterior decorează și luminează baia datorită nuanțelor de alb și gri lucios.

Conceptul 10° include o gamă largă de obiecte sanitare ce impresionează prin detalii elegante. Este soluția ideală la care puteți recurge, indiferent de spațiul de care dispuneți în baie.