Casa ta prinde culoare cu Visaria

oct. 29, 2015 0 Comentarii
Casa ta prinde culoare cu Visaria

Stim cat de dificil este  sa alegi un nou design pentru locuinta ta, iar Visaria iti vine in ajutor cu idei practice si materiale ce vor schimba in totalitate spatiul tau. Fie ca doresti sa adaugi o noua tenta de culoare living-ului tau sau vrei sa optezi pentru o mica schimbare ce are un efect uimitor, Visaria este alaturi de tine!

Cum poti sa optezi pentru o schimbare cu impact major fara a cheltui o suma mare de bani? Este foarte simplu! De multe ori cand ai intrat intr-o camera unde tapetul dadea o nota clasica si extravaganta, nu te-ai simtit intr-un loc select? Tapetul poate schimba foarte mult atmosfera camerei pe care doresti sa o modifici. El poate da o nota personala incaperii fara prea multe modificari si te poate scoate din impas in momentul in care doresti ceva nou, dar nu stii ce. Tapetul cu modele complicate in culori pretioase pot da un aer extravagant camerei, pe cand cel in culori pastelate, cu mici detalii, pot reda gingasie in simplitate. In momentul in care stii exact cum doresti sa arate camera vizata, totul devine mult mai usor, insa pentru cei mai nehotarati, Visaria va sta la dispozitie cu idei inspirate din cele mai frumoase designuri ale lumii, care sa te inspire si sa dea culoare casei tale.

O alta schimbare pe care o poti face este inlocuirea parchetului. Culorile si textura acestuia pot fi elementele cheie in viziunea unui nou design al camerei. Fie ca alegi o culoare inchisa pentru a completa design-ul minimalist al camerei sau alegi o culoare calda, care sa ofere un aer linistitor incaperii, Visaria multumeste fiecare gust cu materiale de calitate si idei noi. Textura este de asemenea foarte importanta deoarece poate influenta spatiul pe care doresti sa il modifici si pot pune in evidenta anumite elemente.

Este foarte usor sa schimbi design-ul unei camere cu un singur element definitoriu. Fie ca pui accent pe tapet sau parchet, camera pe care doresti sa o schimbi va capata un aer nou, iar toata lumea va ramane impresionata de alegerile tale. Daca nu esti insa hotarat de alegerea ta sau doresti sa ai un portofoliu vairat din care poti alege, te asteptam la Visaria Iasi pentru a afla mai multe despre materialele noastre si cum poti crea minuni cu doar un singur element. Casa ta prinde culoare si o noua personalitate cu Visaria!