Obiecte sanitare Visaria pentru băi mici

sept. 30, 2015 0 Comentarii
Obiecte sanitare Visaria pentru băi mici

Cand vine vorba de amenajarea locuintei fiecare colt al casei devine important. Fiecare obiect sau mobilier este ales cu grijă astfel încât să se integreze perfect în spațiu și să creeze armonie. Dar cum procedăm când trebuie să amenajăm o baie care dispune de spațiu redus? Cum știm să alegem cele mai potrivite obiecte sanitare pentru a îmbina funcționalitatea și confortul? Specialiștii Visaria au o vastă experiență în domeniu și te pot ajuta cu sfaturi utile despre amenajarea unei băi mici. De asemenea, te pot îndruma în alegerea obiectelor sanitare din colecțiile Visaria pentru crearea unui spațiu ideal.

Cel mai important aspect in amenajarea unei băi mici este aranjarea eficienta a acelor obiecte sanitare de care ai absoluta nevoie și alegerea accesoriilor și a mobilierului de baie necesare depozitării produselor de igienă. Mobilierul trebuie să ocupe cât mai puțin spațiu sau să fie cât mai redus. Pentru a amplifica spațiul din baie alege rafturi deschise, în locul dulapurilor generoase, pe care poți depozita prosoape colorate care să creeze un spațiu luminos.Funcționalitatea este cheia în amenajarea băilor mici. Încăperile mici pot da impresia de ușoară dezordine,  de aceea trebuie să te asiguri că optezi pentru elemente ce îmbină armonios designul cu funcționalitatea. Fiecare element trebuie să își dovedească utilitatea  sau să aibă un scop, într-un fel sau altul.

În ceea ce privește colorile, se știe că nuanțele deschise creează impresia de spațiu mare și luminos. Specialiștii recomandă folosirea mozaicului datorită faptului că mărește încăperea sau alegerea unor finisaje in tonuri deschise precum bej, bleu, gri deschis etc. Pentru a evita crearea unor spațiu monoton, folosește obiecte sanitare sau accesorii care să aducă un plus de culoare spațiului, de la prosoape și covorașe de baie până la suporturile pentru produsele de igienă.

Un alt artificiu la care puteți apela pentru amplificarea spațiului este alegerea mobilierului de baie și a obiectelor sanitare cu forme rotunjite. În general, băile în linii drepte dau impresia de spațiu redus. O oglindă mare deasupra chiuvetei sau rafturi de sticla sunt, de asemenea, ideale pentru baile mici datorita efectelor vizuale pe care le au.

Apelează cu încredere la specialiștii noștri și alege obiecte sanitare din colecțiile Visaria pentru a aduce confortul în casa ta.